"Meşreb-i Aşk" Kişisel Türk Sanatları Sergisi

"Meşreb-i Aşk" Kişisel Türk Sanatları Sergisi

•  10 Ekim 2018 Çarşamba

Geleneksel Türk Sanatları Bölümü hocalarımızdan Dr. Öğr. Üyesi Sevda Emlak tarafından hazırlanan "Meşreb-i Aşk" isimli Kişisel Türk sanatları sergisi 17.10.2018 - 21.10.2018 tarihleri arasında Devlet Konservatuvarı sergi salonunda gerçekleşti. 17.10.2018 tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Nuray Kızılaslan'ın açılış konuşmasıyla başlayan sergiye Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mücahit Eğri, Prof. Dr. Hanifi Vural, Tokat İl Kültür Müdürü Adem Şahin,  üniversitemiz akademisyenleri, idari personelleri, öğrenciler ve Tokat halkından ilgi duyanlar katıldı. Hazırladığı eserleri ziyaretçilere tanıtan Sevda Emlak, tezhip sanatı ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Yerleşkesi Tokat / TÜRKİYE Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı [Web Grubu], 2018© Tüm Hakları Saklıdır.